suomeksiпо-русски

Pohjapiirrokset

I kerros Pohjapiirros
I kerros: kaksi makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta , olohuone, keittiö ja wc.

II kerros
Pohjapiirros
II kerros: oleskelu-TV-tila, jossa vuodesohva, yksi erillinen makuuhuone ja makuutila, joissa kummassakin erilliset vuoteet kahdelle, wc.

SaunakerrosPohjapiirros
Saunakerros: sauna, pesuhuone, takkahuone, makuuhuone, jossa erilliset vuoteet kahdelle, wc ja tekninen huone, jossa pyykinpesupesukone, kuivauskaappi ja silitysvälineet.

Grillikatos

Huvilan rannassa on grillikatos.

Autokatos

Kummassakin autokatoksessa on tilaa kahdelle autolle. Kylmää kautta varten käytössä on ajastettavat pistokkeet auton lämmitykseen.

Ulkovarasto

Huvilan kumpaankin huoneistoon kuuluu lukittava ulkovarasto.

HimosrantahoviKalustus

Huvila on täydellisesti kalustettu. Haluatpa viettää laadukkaan, rentouttavan loman tai tarvitsette nykyaikaiset, viihtyisät tilat yritysryhmän käyttöön, Himosrantahovi täyttää kaikki toiveet.

Tilava, kolmikerroksinen paritalohuvila tarjoaa ensiluokkaiset puitteet 10-20 hengen majoittumiseen ja viihtymiseen. Jokaisessa kerroksessa on oma wc.

2 x 150 m² huvilan lisäksi tontilla on grillikatos ja omassa uimarannassa laituri veneineen. Huvilaa kiertää katettua ulkoterassi, jota on yhteensä 160 m², pihan patio on 60 m². Lisäksi huvilan kumpaankin huoneistoon kuuluu lukittava varustevarasto.

I kerros Ensimmäisessä, sisääntulokerroksessa, on keittiö, kaksi makuuhuonetta, oleskelutila ja wc. Ensimmäistä kerrosta kiertää järvelle, aamu- ja ilta-aurinkoon avautu iso terassi. Nukkumapaikat neljälle.
   
II kerros Toisessa kerroksessa on oleskelutila-TV-huone, jossa vuodesohva, yksi erillinen makuuhuone ja makuutila, joissa kummassakin erilliset vuoteet kahdelle sekä wc. Nukkumapaikat neljälle + vuodesohva.
   
Saunakerros Saunakerroksessa sijaitsevat tilava 10 hengen löylyhuone, kaksisuihkuinen pesuhuone, takkahuone, makuuhuone, jossa erilliset vuoteet kahdelle, erillinen wc sekä tekninen huone, jossa pyykinpesu- ja silitystilat. Nukkumapaikat kahdelle.

Takkahuoneessa on tunnelmaa luomassa vuolukivitakka ja sieltä on suora käynti patiolle sekä uimarantaan.

Varustus

AV-laitteet I kerroksen oleskelutilassa on 37" plasma-TV, DVD- ja CD-soitin. Radiossa on USB-liitäntä.
II kerroksen oleskelutilassa on 26" LCD-televisio.
Saunakerroksen takkatuvassa CD-soitin.
Kaapeli-TV, televisioissa kortinlukijat
Laajakaistayhteys sekä WLAN
   
Keittiö Keittiö on modernisti varusteltu: perusvarustuksena on jää-pakastinkaappi, keraaminen liesitaso, uuni, liesituuletin sekä astianpesukone.
Ruoanvalmistustukseen ja ruokailuun keittiössä on kattava välineistö
- mikroaaltouuni
- kahvinkeitin
- vedenkeitin
- leivänpaahdin
- täydellinen astiasto 12 hengelle
   
Muuta Lisäksi huvilassa on käytössäsi pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi ja silitysvälineet.
Joka kerroksen wc:ssä on hiustenkuivain.
Ilmastointi ja keskuspölynimuri.