Himos Rantahovi

Tasokas vapaa-ajan kiinteistö järven rannalla.

Laadukasta vapaa-aikaa ympäri vuoden. Himos Rantahovi.

Himos Rantahovi on laadukas huvila, joka sijaitsee Himoksen laskettelukeskuksen ja golfkenttien välittömässä läheisyydessä .
Tarpeen mukaan muuntuva

Tasokas vapaa-ajan kiinteistö järven rannalla

Etsitkö tilavaa ja monipuolista lomamajoitusta? Tämä upea 350m2 hirsilinna on juuri sinua varten. Kohde on jaettu A- ja B-puoliin, joten sinulla on lukuisia mahdollisuuksia räätälöidä lomastasi juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Voit myös vuokrata koko villan, joka tarjoaa mukavan majoitusvaihtoehdon jopa 25 hengelle.

Rentoudu

Aktiiviloma
saavutettavalla sijainnilla.

Himoksen monipuolinen elämys- ja aktviteettitarjonta ja rikas luonto tarjoavat ympäri vuoden puitteet laadukkaaseen lomailuun, etätyöskentelyyn ja vapaa-ajan viettoon. 

Himos Golf

Himos Golf on kaunis golfkenttä sydämessä Suomen järvialueella. Ympäröivä luonto on upea, kukkuloiden ja kimmeltävien järvien ympäröimä. .

Laskettelu

Himoksella on yhteensä 21 rinnettä, joista suurin osa sopivat hyvin perheen nuorimmille sekä vasta-alkajille. Himos tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet lumilautailuun sekä off-pisteen lasketteluun.

Safarit

Himos Safarit tarjoaa ulkoiluaktiviteetteja niin turisteille kuin paikallisillekin. Näihin seikkailuihin kuuluvat mönkkäri- ja moottorikelkkasafarit pilkkiminen, koiravaljakkoajelu, opastetut lumikenkävaellukset ja paljon muuta.

Hiihto

Himoksen hiihtoladut sijaitsevat Jämsän Himoksella, noin 200 kilometrin päässä Helsingistä. Alueella on yli 50 kilometriä latuja, joista noin 15 kilometriä on valaistuja. Latuverkosto soveltuu niin perheille kuin kilpahiihtäjillekin.

Vaellus ja retkeily

Himoksen alueella on useita vaellusreittejä, jotka tarjoavat upeita näkymiä luontoon. Himos-Kuoreton vaellusreitti on noin 4,5 kilometrin mittainen, ja se kiertää korkeiden kallioiden ympäri.

Hinnasto:

Lisäpalvelut:

Mökin yksityisyys, Hotellin helppous!

4.2/5

VARAUS - HIMOS RANTAHOVI